STICHTING WOELIG WATER

Werkgroepen

De verschillende evenementen worden door onafhankelijke werkgroepen georganiseerd. Door deze constructie, kan een ieder doen wat hij of zij leuk vindt en waar hij of zij goed in is. In de verschillende werkgroepen brengt iedereen iets mee aan kennis en ervaringen uit verschillende hoeken. Dat maakt dat er leuke discussies en ideeën ontstaan.
Door met z’n allen te brainstormen en te discussiëren, ontstaat er een verbondenheid aan het evenement die heel fijn werkt.
Stichting Woelig Water
Iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij. En elk steentje is even waardevol! Op deze manier gaat Stichting Woelig Water ook graag met haar leden om; iedereen voelt zich betrokken en doet wat in zijn of haar mogelijkheden ligt om de verschillende evenementen tot een succes te maken. Op dit moment zijn er drie werkgroepen: Nieuwjaarsduik de Vinkeveense Plassen, Film aan de Plas en hét Rondje Eilanden.
iedereen voelt zich betrokken en doet wat in zijn of haar mogelijkheden ligt om de verschillende evenementen tot een succes te maken
Stichting Woelig Water

Stichting Woelig Water is altijd op zoek naar nieuwe evenementen die iets kunnen bijdragen aan de cultuur en recreatie op de Vinkeveense Plassen. Heb je een idee of wil je de mogelijkheden om een nieuw evenement te organiseren eens bespreken? Kijk hier eens of stuur ons een bericht via het contactformulier.